Smûk Tent Huskes

Jij wil met je voeten in het gras genieten van de Friese ochtenddauw. Even ontspannen en opladen in de natuur. Tot laat in de avond genieten bij het vuur en voldaan een comfortabel bed in kruipen. Daarom zijn er speciaal voor jou de Smûk Tent Huskes. Deze Tent Huskes doen je thuis voelen en zijn van alle gemakken voorzien. Met de versmûkkelijke smaak van Crista, zijn de tenten weer ingericht  zoals je gewend bent van Smûk: met een Scandinavische sfeer en een boerenhart. Perfect voor mensen met een druk leven, die even helemaal tot zichzelf willen komen. De Tent Huskes hebben een fantastisch uitzicht, door een groot raam, op de prachtige natuur. De deuren kun je openslaan en genieten van de frisse buitenlucht. Mocht het toch een regenachtige dag zijn is er binnen een houtkacheltje. 

De Smuk Tent Huskes zijn in het voorjaar bij uitstek geschikt voor de vogelaars en natuurliefhebbers onder ons. Het uitzicht vanuit de Tent Huskes over Friese graslanden is ideaal om de Grutto, diverse vlinders, musjes, kieviten, tureluurs, zwaluwen te zien leven, vliegen en broeden.  In de zomer kun je heerlijk turen over de weide of vertier zoeken in of bij het water.

SMUK icoontje Hottub 2A
SMUK icoontje SmukTent 2
SMUK icoontje Kampvuur 2A
smuk tent huske
Zithoek met uitzicht 1
Keuken smuk tent huske
twee persoonsbed huisje

het plezier van kamperen én het gemak van thuis

De tenthuisjes zijn voor zo’n 2 tot 4 personen, met een fantastisch uitzicht door een groot raam op de prachtige natuur en een houtkacheltje om te verwarmen. De tenthuisjes zijn lekker licht en vol karakter. Een fijn bed en een leuke stapelbedstee.

Het is een combinatie tussen een huisje en een tent. Het dak is een tent terwijl de rest afgewerkt is met hout. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de voordelen van een tent: tikkende regen op het dak, fluitende vogels en andere geluiden van de natuur. Doordat het Tent Huske is afgewerkt met hout heb je geen last van tocht. Buiten is er een groter vlonder met een luifel zodat je zomers heerlijk koel in de schaduw kunt zitten of lekker in het zonnetje.

Alles op het terrein leeft en daarom houden wij van spullen die al een leven hebben geleid. Smûk valt niet te bestellen, Smûk creëer je met je hart.

Je kunt de Smûk Tent Huskes vanaf nú boeken !

slaapplaats voor 2 - 4 personen

Buitenkoken met 3-poot en buitenpannenset aanwezig

Groot 2 persoons bed én Stapelbedstee

Lekker warm met Houtkachel (is een echte Jacobus)

Stroom en lichtpuntjes aanwezig

Nóg meer Smûkkelijks!

  • Keukentje met koud stromend water en inductie kookplaatje om te koken
  • Koffieperculator
  • Keukeninventaris potten en pannen borden bestek enz
  • Retro koelkast
  • Toilet in de tent met wastafel
  • Prive buitendouche met warm water
  • Optioneel houtgestookte hottub
Buiten koken smuk tent huske
eigen sanitair
SMUK icoontje Driepoot 3 1
buitendouche sanitair
stapelbed huisje
data-google-analytics='387288862' data-locatie-keuze-compact='true'>

gezellig.
ontspannend.
versmûkkelijk.

Smuk recreatie nachtje weg 16