Nieuw in 2024: Smûk Tent Huskes

Jij wil met je voeten in het gras genieten van de Friese ochtenddauw. Even ontspannen en opladen in de natuur. Tot laat in de avond genieten bij het vuur en voldaan een comfortabel bed in kruipen. Daarom zijn er speciaal voor jou Smûk Tent Huskes in de maak. Deze tenten doen je thuis voelen en zijn van alle gemakken voorzien. Met de versmûkkelijke smaak van Crista, zullen de tenten weer ingericht worden zoals je gewend bent van Smûk: met een Scandinavische sfeer en een boerenhart. Perfect voor mensen met een druk leven, die even helemaal tot zichzelf willen komen.

De Smuk Tent Huskes zijn in het voorjaar bij uitstek geschikt voor de vogelaars en natuurliefhebbers onder ons. Het uitzicht vanuit de Tent Huskes over Friese graslanden is ideaal om de Grutto, diverse vlinders, musjes, kieviten, tureluurs, zwaluwen te zien leven, vliegen en broeden. 

SMUK icoontje Hottub 2A
SMUK icoontje SmukTent 2
SMUK icoontje Kampvuur 2A
smuk boerenbed hoeve waterschap bord 1 1
Smuk recreatie nachtje weg 13

het plezier van kamperen én het gemak van thuis

De tenthuisjes zijn voor zo’n 2 tot 4 personen, met een fantastisch uitzicht door een groot raam op de prachtige natuur en een houtkacheltje om te verwarmen en te koken. De tenthuisjes zijn lekker licht en vol karakter. Een fijn bed en een leuke stapelbedstee.

Alles op het terrein leeft en daarom houden wij van spullen die al een leven hebben geleid. Smûk valt niet te bestellen, Smûk creëer je met je hart.

De Smûk Tent Huskes zijn druk in de maak. Wil jij een van de eerste zijn die de combinatie tussen het plezier van kamperen en het gemak van thuis ervaart? 

Vanaf medio april 2024 kun je in deze tenten gaan overnachten. In november 2023 start de familie van Smûk met de bouw. 

Je kunt de Smûk Tent Huskes vanaf nú boeken voor komend seizoen!

data-google-analytics='387288862' data-locatie-keuze-compact='true'>

gezellig.
ontspannend.
versmûkkelijk.

Smuk recreatie nachtje weg 16