smûk kamperen

De camping kijkt uit op het water. Na een klein stukje lopen langs de ingezaaide bloemstroken en de koeien, kom je bij de aanlegsteiger aan de Pier Christiaansloot. Daar liggen elektrische sloepen en kano’s. Langs deze vaart loop je door naar het dorpje Echtenerbrug/Delfstrahuizen en ga je naar het strandje aan het Tjeukemeer. Vanaf de boerderij vaar je zo het prachtige Friese merengebied binnen, naar bijvoorbeeld Sloten, Lemmer, Langweer of over de Tjonger. De ongerepte natuur van de Weerribben en de Rottige Meente leent zich voor een prachtige wandeling of fietstocht. Ook is de orchideeënhoeve een echte aanrader, met haar vlindertuin, alpaca’s en binnenspeeltuin voor de kinderen.

smukrecreatie hottub

binnen en buiten genieten

Iedere Smûkgast mag gratis gebruik maken van de buitenkeuken, kano’s, en vissen op de vissteiger. De gezamenlijke huiskamer is een gezellig samenkomen bij slecht weer en je kunt er een boek, tijdschrift & spelletje lenen, het Smûk winkeltje voorziet je altijd van een lekker drankje of hapje.  Kampvuurtje bij de tent? een vuurschaal met hout huur je al voor 7,50 euro!

Heb je zin in meer comfort of weet je niet of het weer meezit? Boek dan een hottub en zorg dat je altijd verwarmd buiten kunt zitten. Heerlijke voor zowel de koude als warme avonden. Je kunt vanaf het Smûk terrein een hoop sterren zien dus daar zul je de avonden prima mee vullen!

gratis gebruik kano's !

ontdekkingsreis in en om de camping

Huur de hottub voor extra ontspanning

hond bij Smuk recreatie

Neem je viervoeter mee*

*Let wel een hond is alleen toegestaan (mits aangelijnd) bij kamperen met eigen kampeermiddel. Het Smûk Huske, de Smûk Bell Tent en de Smûk Tent Huskes zijn huisdiervrij!

lekker op je plek

Zin om te terrassen? Het plaatsje Lemmer is ongeveer een kwartier rijden met de auto en heeft een gezellig centrum met fijne terrassen en leuke winkeltjes. Heb je meer zin in een korte wandeling? Dan loop je naar Echtenerbrug langs het water. Zin om een dagje te shoppen? Dan ben je met 45 minuten in Leeuwarden. Daar kun je uitgebreid op parels jagen, de Oldenhove toren beklimmen of een bezoek brengen aan het Natuur- of Fries museum.

 

Blijf je liever de hele dag bij de boerderij? Dan kun je in het winkeltje een vers appeltaartje halen voor bij de koffie. Heb je zin om de hele dag te luieren in een hottub? Boek er dan eentje bij je
accommodatie! Je dagelijkse tripje naar de schuur voor wat hout zal je wonderen doen. Wellness voelt toch een stuk bevredigender als je zelf met een kar vol hout terug komt uit de boerderijschuur, hebt geploeterd om het bad te stoken en daarna alle rust verdiend hebt.

DSC 8795 scaled
SMUK icoontje Zwaluw 3 kopie

gezellig.
ontspannend.
versmûkkelijk.

smuk recreatie crista