Smûk Lytse Bell

Wil je kamperen maar heb je geen zin om kampeerspullen mee te sjouwen? Laat de boel de boel en neem alleen je weekendtas mee. Op het terrein staan namelijk hele gezellige en stijlvolle Smûk Tenten voor je klaar. De verblijven liggen nabij het open vaarwater en bieden een weids uitzicht op de grazende koeien in het weiland. De Smûk Tenten zijn volledig ingericht voor twee personen en het is mogelijk om voor 2 extra personen bij te boeken. Er is bij de tenten een openbare boerenbuitenkeuken beschikbaar, voorzien van volledig servies/keukeninventaris. De Smûk Tenten zijn prachtig ingericht en hebben een boerensfeer. Met een warme deken in je bed en gezellige, stijlvolle meubels vind je de perfecte balans tussen comfort en het rauwe van de natuur.

smukrecreatie smuktent
smuk tent tjeukemeer friesland
Smuk recreatie nachtje weg 10

romantisch er tussenuit

Wil je er samen even tussenuit? Boek dan een Smûk Tent tussen de weiden. Door de huiselijke inrichting merk je bijna niet dat je in een tent bent. Als je de tent uitstapt waan je je echter meteen weer in een kampeeravontuur. Of je nou met een fles wijn en een bootje de hort op gaat, of lekker uitslaapt met een ontbijtmand, je hebt écht aandacht voor elkaar.

neem je vrienden mee

Wil je een Smûk Lytse Bell Tent voor jezelf? Dat kan heerlijk zijn. Of juist meerdere tenten huren met een groep? Huur dan alle 6 de Smuktenten. In het midden staat een gezellige boerentafel waar je samenkomt en tegelijkertijd is er genoeg ruimte om je terug te trekken. Of je nou vakantie, een verjaardag, huwelijk of het leven komt vieren, smûk doet met je mee.

slaapplaats voor 2-4 personen

meest romantische nachtje weg

Slapen met een Weids uitzicht

Optioneel hottub op een vaste plek

NIEUW: overdekte buitenkeuken, pizza oven en kampvuurplek gratis te gebruiken

Smuk recreatie nachtje weg 8 1
smukrecreatie buiten koken
smuk recreatie friesland 04
smukrecreatie wellnes hottub

gezellig.
ontspannend.
versmûkkelijk.

Smuk recreatie nachtje weg 16