smûk tiny

 Bij Smûk Tiny ervaar je het leven in het klein. Geluk zit ‘m in de kleine dingen en daar weten wij wel raad mee. Om jou het gevoel van thuis te geven in een Smûkkerig formaat, hebben wij daarom een tiny house op het terrein gebouwd. 

Met de vertrouwde Scandinavische sfeer en het boerengevoel, biedt Smûk Tiny je de rust die er thuis soms bij inschiet. Het huisje is voorzien van lekkere warme dekbedden voor ultiem comfort. Bij koude nachten kruip je naast de warme, wollen kruiken van Van Buuren. 

Het grote raam met uitzicht over de weides helpt je om volledig tot rust te komen. Kruip met een heerlijke plaid voor het  houtkacheltje buiten op het terras en geniet van het samen zijn. Smûk Tiny is een wifi-vrij huisje, dat compleet is ingericht op verbinden met elkaar en met jezelf. Rondom het huisje is een hoop te doen. Je loopt zo met de picknickmand naar het Smûkstrand, een mooi stukje gras aan het water met heerlijke strandstoelen.

Smuk Tiny 36
Smuk Tiny 22
Smuk Tiny 25
Smuk Tiny 6

wees er als de kippen bij!

Smûk Tiny is open voor boekingen! Je kunt het hele jaar door de rust op zoeken in dit kleine, verSmûkkelijke huisje.

Kom genieten van elkaar, of van een rustig hoofd en geniet van de rijke biodiversiteit die de Friese natuur te bieden heeft. Ga een middagje suppen en maak gebruik van de waterrijke omgeving. Zoek een paar dagen het vrije leven op en geniet van het comfort van thuis, op broekzakformaat.

Wat krijg je?

Een tweepersoons accommodatie, met plek voor een klein kindje tot 3 jaar.

Interieur

Smûk Tiny is voorzien van een douche en toilet. In het huisje vind je vers opgemaakte bedden, net gewassen handdoeken en keukenlinnen. De binnenkant is voorzien van licht hout met veel natuurlijk licht. Het huisje bestaat uit natuurlijke materialen en is ingericht met een zitje, een bank en tafeltje en een keuken met koelkast, kookplaat en keukengerei.

Exterieur

Buiten kun je koken op open vuur. Het huisje heeft een groot raam met uitzicht over de Friese weiden en een schuifpui die opent naar een vlonder met buitenstoelen. Buiten kun je in de hangmat genieten van het Friese buitenleven. Voor wat meer luxe kun je ook een hottub reserveren bij Smûk Tiny.

slaapplaats voor 2 personen

als een warme deken

buiten koken op open vuur

Tip! Boek de houtgestookte hottub

Smuk Tiny 38
Smuk Tiny 37
SMUK icoontje Driepoot 3 1
Smuk Tiny 18
Smuk Tiny 32

gezellig.
ontspannend.
versmûkkelijk.