smûk huske

Midden op de boerderij, vlak naast de kippen en geiten, vind je in het voormalige koetshuis het Smûk Huske. Je kunt dit kleine, knusse huisje huren als verlengde van de nostalgische boerderij. Het huisje is warm en huiselijk ingericht. De sfeer is doordrenkt met Smûk. Het is geschikt voor twee tot vier personen en huisdiervrij. Naast de veranda vind je de hottub die je het echte vakantiegevoel geeft, weer of geen weer. Het interieur is stijlvol en je ziet dat er veel aandacht is voor detail.

Smuk recreatie nachtje weg 28
Smuk recreatie nachtje weg 27
Smuk recreatie nachtje weg 25
huisje huren friesland

knusser dan knus

De houten afwerking van het huisje zorgt voor een knus gevoel. Wanneer je de kaarsjes aansteekt en het vuur buiten ruikt branden, ervaar je hoe het is als er echt even niets moet. De keuken is zo gezellig dat je er uren in wilt kokkerellen. Geen stress en volle agenda, koken met aandacht is waar je zin in hebt. Als de konijnen nieuwsgierig hun neus om de hoek steken sta je pas echt midden in een Disneyfilm, wat een versmûkkelijk leven.

In de woonkamer kunnen de kinderen in de snoezige stapelbedden kruipen, welke je een beetje doen denken aan een bedstee. Op de slaapvide vind je een tweepersoonsbed waar je als een blok in slaap valt wanneer je de regendruppels op het dak hoort tikken.

slaapplaats voor 4 personen

als een warme deken

gezelligheid bij je eigen kampvuur mogelijk

Lekker warm in de houtgestookte hottub prive bij het Smûk Huske

Smuk recreatie nachtje weg 29
Smuk recreatie nachtje weg 2
SMUK icoontje Hottub 01 01
Smuk recreatie nachtje weg 1
Smuk recreatie nachtje weg 24

gezellig.
ontspannend.
versmûkkelijk.

Smuk recreatie nachtje weg 32